Papagájszépség

inden gazdi szeretné gyönyörűnek látni a saját papagáját, legyen az egy amazon, egy ara vagy egy nappapagáj.

Íme néhány termék és módszer, amely segít tollas barátodnak elérni a legjobb kinézetet!

Fürdők
A toll szépségének egyik kulcsa a rendszeres fürdés, amit az esőerdőkben élő papagájok rendszeresen meg is kapnak. A házi tartáshoz is léteznek megoldások a fürdetésre, a speciális papagájfürdők bármilyen méretű papagájhoz elérhetőek. A kisebb hullámosok és nimfák méretétől kezdve egészen a legnagyobbakig minden papagájnak létezik megfelelő.

A Splash Extra Large Papagájfürdő a legtöbb papagáj számára megfelel. A kapucnis kialakítás segít megakadályozni a víz szétfröcskölődését, emmellett segíti a madár biztonságának megőrzését is. A belépőfa tökéletesen illeszkedik a bejárathoz, hogy papagájuk biztonságosan beléphessen és kijuthasson, a fém tartók pedig lehetővé teszik, hogy a fürdő a ketrec belsejében lógjon, biztonságosan rögzítve.

Zuhanyfa
A papagáj természetes ösztönei meglehetősen erősen igénylik a nedvességet. Természetes élőhelyükön trópusi ködöt használnak fürdésre. A zuhanyfa használata a fürdőszobában lehetővé teszi papagáj számára, hogy élvezze a zuhany által keltett, meleg ködöt. A zuhanyfülkék kényelmes helyet biztosítanak ehhez és nagy teljesítményű tapadókorongjaik révén a zuhanyfák alkalmasak a sima felületre történő rögzítésre, mint például az ablakok, csempék vagy tükrök.

Vízsprayk
Illatosak és mindennapi használatra alkalmasak. Nagyon hatékonyak a tollak és a bőr revitalizálása, tisztítására, pótolva a nap folyamán elvesztett nedvességet. Ha a papagájának szüksége van a megszokottnál egy kicsit tisztábbá válni, próbáld ki a King`s Feather Shine sampont. Bármely korosztályú papagáj számára ideális, visszaadja a toll régi fényét és csökkenti a száraz, viszkető bőr érzését is.